CAPS

Eerlijk is eerlijk: ik vind de site zelf niet altijd even makkelijk navigeren.
Probeer maar eens iets op Ubiquiti te zoeken bijvoorbeeld: zou erg handig zijn als je dan verder kan filteren op producttype of iets dergelijks.

Maar voor vrijwel al mijn bestellingen kom ik binnen via de pricewatch van tweakers -> en dan gaat het ontzettend soepel en speelt de zoekfunctie op de eigen site niet zo'n rol.

Eerlijke prijzen, snelle levering en de ene keer dat ik het nodig had, uitstekende service.

Opmerking: de mogelijke prijs heeft me overtuigd de review te schrijven, maar heeft geen invloed op de inhoud ;)

Supersnelle verzending!

Goed verpakt, wat steeds belangrijker wordt met de kelderende bezorgservices.

Niet bij mijn laatste verzending maar bij een eerdere moest er iets geruild worden (had zelf stom misgeklikt) en dat werd ontzettend fijn afgehandeld.
Begripvol, had de dag na de eerste levering de vervanging al binnen (had net een uur eerder mijn retour op de bus gedaan, die was dus echt nog niet binnen daar).

Dat soort service kom je niet vaak meer tegen. Weet niet of dit standaard procedure is, maar heeft me toen zo ontzettend uit de brand geholpen dat ik nu trouwe klant ben van SiComputers/Caps.

Scorekaart voor CAPS

Qshops