AlgemeenProduct gekocht bij NBB.com. De reden hiervoor was dat het ca. 10% goedkoper was dan bij andere aanbieders. Het enige minpuntje was voor mij het mailtje wat je direct krijgt na betaling. Daarin staat de volgende zin:
BELANGRIJKE MEDEDELING: Deze e-mail dient uitsluitend ter bevestiging van de ontvangst van de bestelling en vormt geen aanvaarding van het aanbod om een koopovereenkomst te sluiten.
De koopovereenkomst komt pas tot stand wanneer wij je een aparte orderbevestiging sturen of de goederen aan je leveren. Een koopovereenkomst wordt alleen gesloten voor producten die in de orderbevestiging staan vermeld.
Het zal juridisch gezien kloppen, maar ik heb in dezelfde mail een bevestiging staan dat het betaald is via iDeal. Maar je krijgt pas (in mijn geval) een half uur later een orderbevestiging die dan als koopovereenkomst zou gelden! Beetje raar en je krijgt er (gezien je ook wel eens wat negatieve reviews leest over NBB) ook een beetje een naar gevoel van. Maar goed, dat is een stukje communicatie. De helft van de mensen leest zijn order vast niet eens door.
Verzending was prima. Stevige verpakking en padding in de doos. Niets mis mee. Verzending was daarnaast binnen de gestelde termijn van 3-5 werkdagen.
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling. We nemen zeker ook deze feedback mee voor de toekomst en zullen nadenken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren.
We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
NBB.com