Amazon.nl

Ongelofelijk. Product was kapot en ik kreeg netjes een shipping label. Het product was te groot voor een regulier afhaalpunt, dus ik moest zelf de verzending regelen naar Slovenië. Ook veel gedoe, maar uiteindelijk gebeurd. Na een paar keer contact heb ik mijn geld terug van het product zelf.

Inmiddels (na bijna 6 maanden) heb ik de verzendkosten van bijna 200 euro nog steeds niet terug, na meer dan 40x contact opgenomen hebben met de klantenservice. Ook zou ik 50 euro goodwill krijgen.
Ze hebben het wel toegezegd, maar het komt er gewoon niet van. Waarom? Omdat ik ooit met iDEAL heb betaald, maar het lukt niet om via dezelfde weg mijn geld terug te storten. Ik heb nog steeds dezelfde bankrekeningnummer en heb laatst nog wat gekocht met iDEAL. Maar goed, het kan ook niet terug via mijn CC of bankrekeningnummer.
Ik moet waarschijnlijk naar de kantonrechter om mijn geld terug te halen, want dit werkt niet op deze manier.

Als je meer dan 40x contact op moet nemen, elke keer vanaf 0 moet beginnen, de medewerker zegt "ik ga dit voor je regelen" en "ik kom er bij je terug, dat beloof ik", maar dat niet doet is niet goed. Pure incompetentie.

Scorekaart voor Amazon.nl