AlgemeenIk heb mijn nieuwe Canon EOS R6 Mark II, bijbehorende lenzen, een mount adapter en enkele andere accessoires bij Cameranu.nl besteld.
Ik heb voor Cameranu.nl gekozen omdat ik daar mijn eerdere camera en lenzen ook heb aangeschaft en ik de website heel duidelijk vind, met name op het gebied van navigatie (vinden wat ik zoek) en de complete beschrijvingen en specificaties. Ook eventuele acties worden duidelijk aangegeven.
Ook nu ben ik weer heel tevreden over het aanbod, het shopgemak, de snelle verzending en levering, en ook de nette levering.
Daarnaast vind ik het een leuke geste dat je bij aankoop van een camera ook een waardebon krijgt om de sensor drie keer gratis te laten reinigen.
De levering was op snel en op tijd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. De camera en lenzen waren zorgvuldig ingepakt en bovendien in een niet te grote doos. Ik had een behoorlijk grote levering en alles werd in 1 keer bezorgd, wat duurzamer is en dat waardeer ik wel.
KlantenserviceIk heb geen klachten, maar ik heb per ongeluk een item teveel besteld: een zonnekap die al bij de lens geleverd werd. Ik kon hier gemakkelijk online een retourmelding van maken en de zonnekap zonder problemen terugsturen.
Ook hier werd ik weer keurig op de hoogte gesteld van het retourproces, er werden geen vragen gesteld en het bedrag was binnen de kortste keren teruggestort.
Enig nadeel: je moet de retourzending zelf frankeren. Dat vind ik niet echt klantvriendelijk, zeker niet gezien het bedrag wat ik uitgegeven heb.