AlgemeenOnbetrouwbaar bedrijf – vermijden!
Ik heb meer dan een maand geleden twee bestellingen geplaatst en deze kort daarna geannuleerd. Tot op heden heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, e-mails worden genegeerd en via WhatsApp krijg je af en toe wel reactie, maar telkens met loze beloftes: “het wordt morgen overgemaakt”, “maandag”, “vrijdag” – maar er gebeurt niets.
Het lijkt erop dat ze bewust proberen tijd te rekken. Doe jezelf een plezier en koop hier niet. Ze zijn absoluut onbetrouwbaar.
---
Onbetrouwbaar bedrijf – vermijden!