Cameranu

Ik was op zoek naar een Allround zoomobjectief voor mijn mirrorless systeemcamera. Na verschillende reviews te hebben gelezen en bekeken, ben ik naar de Cameranu winkel in Rotterdam gegaan, om daar het objectief uit te proberen. Dit heb ik gedaan en ik ben uitstekend geholpen in de winkel.

De aanwezige kennis en kunde maakt het voor mij, dit is overigens met dit soort artikelen nooit anders geweest, dat ik zal terugkomen bij Cameranu. En of dat nu Rotterdam is of een andere vestiging, dat zou niet uit mogen maken.

Ook telefonisch ben ik al eens zeer goed voorgelicht door Cameranu, voor de aanschaf van een Telezoom objectief.

Ik zou zeggen ga zo door met jullie goede kwaliteit en advies.

Ik heb het objectief uiteindelijk na er over nagedacht te hebben, online bij Cameranu besteld en had deze de volgende dag in huis.

Snelle levering, naderhand nog telefonisch contact gehad, omdat ik ook een verzekering op het objectief wilde hebben en dit niet kon aanklikken, of niet gezien, op de website.

Zoals eerder vermeld een aantal malen zeer goed en kundig geadviseerd en geholpen via de Telefonische klantenservice.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops