AlgemeenVoor mij de eerste keer dat ik iets bij hen besteld heb.
Voornamelijk prima prijs en snelle levertijd.
Gezien de prijs van de telefoon toch maar besloten een verzekering erbij af te sluiten (via Harmony).
Dat ging allemaal vlekkeloos zonder enige moeite.
Verder prima prijs, prima verpakt en met pincode verzonden met PostNL - die is hier altijd goed
Helaas is de belofte "voor 220u besteld, volgende dag in huis" bij mij niet nagekomen. En dat hoor je dan pas eind volgende dag. Was voor mij lastig, aangezien ik een dag later op pad was. Dan heb je het pakket dus 2 dagen later.
Allemaal niet wereldschokkend, maar jammer is het wel. Een excuusje van Phonemarket was op zijn plaats geweest.
Zie eerder: hier zou ik sneller respons verwachten zodat je weet waar je aan toe bent.
Misschien dat hier vakanties oorzaak van zijn, maar dat zou eigenlijk niet "mogen" bij een bedrijf.
Bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, de verzekering en de nette verpakking van je bestelling. Wat betreft de levering, we begrijpen dat het vervelend is als een pakket later aankomt dan verwacht, zeker als je het snel nodig hebt.
Kan het zijn dat jouw bestelling in het weekend van Bevrijdingsdag (5 mei) is geplaatst? Op 5 mei waren wij namelijk niet werkzaam vanwege deze nationale feestdag, wat mogelijk de vertraging heeft veroorzaakt. We begrijpen dat dit niet duidelijk was en zullen dit in de toekomst beter communiceren om verrassingen te voorkomen.
Wat betreft je opmerking over de klantenservice: we waarderen je feedback en nemen dit mee om onze reactiesnelheid verder te verbeteren. We willen dat je altijd snel en duidelijk geholpen wordt.
Als je nog vragen hebt of we iets voor je kunnen betekenen, laat het ons gerust weten. We staan voor je klaar!