HiFi Klubben

Nooit iets te klagen over de webshop. Reageren vlot, uiterst empathisch en altijd klantvriendelijk geweest door de tijd heen. Helaas kan ik niet hetzelfde zeggen over de koeriersdiensten die zij aanbieden. Dikke rant incoming over dhl

Alle bezorgdiensten die laten het na om fatsoenlijk pakketten te bezorgen. Pakketten worden in bakken gegooid, tuinen, in de schuren van buren, voor de deur/achtertuin/hekken en noem maar op. Normaliter bestel ik al mijn producten en haal ik het of op in de winkel, of anders wel van een pakketpunt. Maar zoiets zwaars als 2 luidsprekers lukt mij niet. Dus dan denk ik bij mezelf: durf ik het aan? Durf ik de coin flip te beginnen met de koeriersdiensten?

Het antwoord is ja, ik durfde het. Ik wou dat Dhl mijn lef had beloond door hun werk te doen, maar helaas.il Ik ben doodleuk op werk en krijg de notificatie dat mijn aankoop is bezorgd. Niemand heeft neerzettoesgemming gegeven, niemand heeft het pakketje bij mij aangenomen en de buren hebben niets gezien. Kortom; ik ben weer de lul. Postnl, dhl, dpd, ups, fedex of een of andere bezorgdienst, ze laten het allemaal na om normaal te bezorgen hier. Ik ben echt furieus dat er na jaren van klagen nog steeds niets gedaan wordt.

Mijn probleem met DHL. Hifi Klubben heeft direct gereageerd en een onderzoek gestart. Ik heb niets te klagen over hen. Ik heb ook eerder een tv gekocht daar en ben alleen maar tevreden. Helaas voor hun zal ik in de toekomst niets meer bestellen ivm de bezorgdiensten die alsmaar falen.

Scorekaart voor HiFi Klubben