Productpine

Ter vervanging van een oude headset heb ik via Productpine een "Logitech G Pro X" besteld. Dit was een nieuw product, maar in geopende verpakking. Toch scheelde dit een ruime 20% tov de laagste prijs op de pricewatch; wat het een mooie deal maakt.

Het bestelproces verliep vrij eenvoudig, alle bekende transactie methoden worden netjes ondersteund, en ik kreeg netjes een bestelbevestiging met Track&Trace.

De besteldatum was 3 mei 2025.
Op 4 mei kreeg ik een maitlje dat er een vertraging was opgetreden.
Op 6 mei vervolgens de verzendbevestiging met Track&Trace (postNL)
En op 7 mei mocht ik het pakketje in ontvangst nemen.

Zoals de omschrijving al had aangegeven, is het product in de originele verpakking (doch geopend, maar dichtgeplakt) geleverd, inclusief alle toebehoren (headset, bekabeling, boekjes, extra earpads, etc. Product uitgebreid getest en alles werkt naar behoren.

Wel wat (marketing) mails ontvangen over de ecologische impact die de organisatie wil maken. Over het algemeen goede informatie, wat overigens ook ook een 'goed gevoel' geeft om hier te bestellen. Dit was overigens niet de primaire beweegreden, maar wel een eye-opener om dit, in combinatie met de financiële prikkel, mee te laten wegen in een aankoopproces.

Kortom, prima partij - communiceerd duidelijk - product zoals omschreven en komt afspraken na.

Netjes verpakt met alle toebehoren. Kleine vertraging (van 'slechts' 2 dagen), maar hier werd duidelijk op gecommuniceerd.

Zoals gezegd, duidelijke communicatie rondom de korte vertraging. Verder pakkende informatie rondom de ecologische impact.

Scorekaart voor Productpine