Elektrocentrum

Wat mij betreft had electrocentrum In Lemelerveld ( 90km van mijn woonplaats
wel eerder wat meer in de picture mogen komen. Daar mijn Samsung S95D gekocht.
Ik was natuurlijk aarzelend omdat het
immers niet de "grote drie "waren :. Maar het prijsverschil was ruim 300 euro (!)
Enig research gedaan : Eén van deze drie maakte mij wijs dat er "grote kans" was dat het een buitenlandsmodel betrof en indien reparatie naar het buitenland moest worden opgestuurd én je "software problemen"zou krijgen. Dit via de chatbox.. Allemaal kletskoek en bovendien had ik in 2019, toen nog woonachtig in Spanje, daar een LG tv gekocht en 3 jaar geleden deze meegenomen naar Nederland: niks problemen .. draaide als een zonnetje .
En de tv bevalt uitstekend!

Keurig netjes op tijd bezorgd door een aardige jongeman. Vantevoren gebeld ( anderhalf uur) dat ze onderweg waren. Ik had al eerder gebeld ( de dag van tevoren) bij de bestelling : een verademing dat je niet zit te wachten bij zo'n domme chatbox en daarna je vragen moet typen.
Ook in een grote hangar geweest in Groningen waar iedereen nog steeds heen rent.
Installatie trouwens hoef je niet benauwd voor te zijn ..er zijn uitstekende instructievideos op Youtube in mijn geval voor deze TV en met een eenvoudige schroevendraaier voor de voet ben je klaar .
Wel is het zo dat je even met 2 personen moet zijn.

Geen enkele klacht! Geweldige oud-Hollandse service . want ze zijn direct bereikbaar.

Scorekaart voor Elektrocentrum