HelloTV

619 producten en 1.051 uitvoeringen

Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews maar dit vind ik het vermelden waard.

Zodra je op hun website komt krijg je een pop up met dat je om korting moet vragen. Maar zodra je hier op ingaat kun je niet meer binnen 14 dagen retourneren. Ze hebben in hun algemene voorwaarden gezet dat dit niet onder kopen op afstand valt maar onder dat je hem in de winkel koopt. Uit coulance gaven ze alleen nog een waardebon. Kortom je zit voor een groot bedrag aan hun winkel vast. Op elk alternatief krijg je natuurlijk niet meer zoveel korting als dat ze je nog als klant binnen moeten halen.

Mijn tweede ervaring was ook niet prettig. Ik kreeg een offerte en sprak met de klantenservice af dat ik na mijn vakantie van een week hierop terug zou komen. Dit was goed en ze vroegen of ik het nog wilde laten weten. Ik had al wel een betaallink ontvangen. Na een weekje camping was de betaallink niet meer geldig dus ik vroeg om een nieuwe link. Die kreeg ik niet meer omdat de tv 100 euro duurder was geworden. Dit voelde niet goed. Helaas krijg ik hem nu niet meer voor de prijs voor de vakantie. Ik had het fijn gevonden als ze mij daar op gewezen hadden. Doordat ze zeiden dat het goed is dacht ik een afspraak te hebben.

Komen hun afspraken niet na en verschuilen zich achter de algemene voorwaarden om onder het zichttermijn van 14 dagen uit te komen.

Dank je wel voor je uitgebreide feedback. Jammer om te lezen dat je ervaring op meerdere punten niet naar wens was. We begrijpen goed dat dit zo voor jou niet goed voelt, zeker als je denkt duidelijke afspraken te hebben gemaakt. Dat nemen we serieus. We gaan je opmerkingen intern bespreken, zodat we dit soort situaties in de toekomst beter kunnen voorkomen. Ik zie dat mijn collega jou ondertussen gemaild heeft om het te bespreken. We hopen dat we in de toekomst nog een keer de kans krijgen om je beter van dienst te zijn.

Marco

Scorekaart voor HelloTV