Redable.nl

Pas op. Deze webwinkel wijzigt zelf orders van particulier naar zakelijk. Geen idee waarom ze dat doen. Ik kan niet anders vermoeden dan dat de verkoopvoorwaarden voor zakelijk minder gunstig zijn.
Ook is de response langzaam, zeker als je een retouraanvraag doet.
Ik heb hier jarenlang laptops en toebehoren gekocht, maar de laatste maanden is de service niet meer ok.

In reactie op Redable:
De order is geplaatst zonder account te gebruiken (nadrukkelijk uitgelogd) en met een afwijkend e-mail adres. Dus die was absoluut prive, ook blijkens uit de automatisch gegenereerde orderbevestiging (particulier).
Het klopt dus niet dat dit een zakelijke order was. Dit is pas gewijzigd door een medewerker, puur op basis van het e-mail adres en de rekening waarvan betaald is.
Vandaar de opmerking: pas op. Als je een prive order wilt plaatsen, mag je dit bij Redable niet met het email adres van je werk doen.

Wat mij betreft is de grote vraag: waarom wil Redable graag dat de order zakelijk is ? Ze passen hem wel zelf aan naar zakelijk, maar nadat ik aangaf dat dit particulier is, wilden ze niet terug wijzigen.

Ik weet het antwoord niet...

Twee producten werden in twee verschillende pakketjes verzonden. Bezorgd met UPS

Bij een retouraanvraag geen direct antwoord met instructies. hier moet je eerst om vragen..

Beste Henri Witteveen,

Hartelijk dank voor je eerlijke feedback. We nemen alle reviews serieus en willen graag de situatie onderzoeken.

Na controle van je bestelling kunnen we bevestigen dat je order oorspronkelijk als zakelijke bestelling is geplaatst en ook als zodanig is betaald.

We betreuren het dat je ontevreden bent over onze service. Wat betreft je ervaring met de retouraanvraag en andere servicepunten, zou je ons meer details kunnen sturen naar klantenservice@redable.nl, inclusief je ordernummer? Dan kunnen we dit persoonlijk met je bespreken en eventuele problemen oplossen.

We waarderen je jarenlange vertrouwen in ons bedrijf en willen graag de kans krijgen om je ervaring te verbeteren.

Redable

Scorekaart voor Redable.nl