AlgemeenEerste indruk van PhoneMarket: positief!
Het plaatsen van de bestelling verliep eenvoudig en soepel. Ik had vooraf nog een vraag over de levering: het was mij niet helemaal duidelijk of de oplader meegeleverd zou worden met de telefoon die ik wilde bestellen. Gelukkig kreeg ik snel en duidelijk antwoord via WhatsApp, wat ik erg prettig vond.
Ik had mijn oog laten vallen op een specifieke Motorola, die ook via een andere webshop verkrijgbaar was. Echter, die andere partij had bijzonder slechte recensies, dus heb ik bewust gekozen voor PhoneMarket. Tot nu toe heb ik daar geen spijt van: de prijzen op de website lijken te kloppen, de betaling verliep probleemloos, en de communicatie was goed.
Op dit moment gaat het natuurlijk nog maar om het bestelproces en het eerste contact met de klantenservice, maar dat is alvast positief verlopen. Hopelijk blijft mijn Motorola het lang goed doen, zodat ik geen gebruik hoef te maken van de garantie — maar mocht het toch nodig zijn, dan heb ik er vertrouwen in dat ook dat netjes wordt afgehandeld.
Verzenging in een dag.
Verpakking onbeschadigd / inhoud onbeschadigd.
Ging via post NL met een code dat de juiste persoon pakket aanneemt - dat is een plus.
Zoals aan gegeven was het eerste korte contact positief. Snelle respons op whatsapp.
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review.
Wat fijn om te lezen dat je eerste indruk van PhoneMarket zo goed is. We vinden het belangrijk dat bestellen bij ons soepel verloopt en dat je snel en duidelijk geholpen wordt, zeker bij vragen over een product. Goed om te horen dat onze WhatsAppservice daarbij van waarde was.
Je bewuste keuze voor ons, mede vanwege onze reputatie, waarderen we enorm. We doen elke dag ons best om dat vertrouwen waar te maken, zowel in het bestelproces als in de service achteraf, mocht dat ooit nodig zijn.
We hopen dat je lang plezier hebt van je nieuwe Motorola. En mocht er iets zijn, dan staan we natuurlijk voor je klaar.
Dank voor je mooie woorden en graag tot de volgende keer bij PhoneMarket.nl!