HelloTV

595 producten en 1.023 uitvoeringen

Vrienden van ons maakte ons attent op HelloTV waarmede zij goede ervaringen hebben. En inderdaad dit heb ik zelf ervaren. Afgelopen maandag - na de website van HelloTV te hebben bekeken- heb ik per e mail contact gezocht voor prijsopgave -met korting- van zowel een tv als soundbar. Vrijwel omgaand kreeg ik van Tim van Hello TV een m.i. mooie aanbieding voor tv en soundbar. Deze aanbieding heb ik nog dezelfde dag geaccepteerd. Tim stelde daarna per e mail nog wat relevante vragen m.b.t. welke apparatuur ik ging aansluiten, een e-mail mbt onderhoud etc kortom voor mij waardevolle tips en het viel mij op hoe omgaand en met degelijke antwoorden de e mails door Tim werden beantwoord. Uiteindelijk werd alles nog dezelfde dag in een overzichtelijke factuur verwoord en na betaling vrijwel omgaand opgave van de bezorgdatum/tijdstip - en inderdaad een dag later (dinsdag) werd alles aan mijn huisadres gratis bezorgd. N.b. een viertal schroeven die ik had gevraagd - niet bijgesloten bij de zending- werd zonder dat ik navraag heb gedaan, ook nog later op de dinsdag apart bezorgd.

De zending werd duidelijk per e mail met mij gecommuniceerd. Kon de reis van de chauffeur van de Post NL naar mijn adres stap voor stap volgen. En op de aangekondigde tijd werd alles afgeleverd, verpakt in 2 degelijke dozen.

Wat een mooie en uitgebreide review – dank je wel voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service, het advies van Tim en de snelle levering. We geven je complimenten uiteraard aan hem door.

Geniet van je nieuwe TV en soundbar en graag tot een volgende keer!

Ronald

Scorekaart voor HelloTV