AlgemeenOnlangs hier een review geplaatst voor de aankoop van een 5090. Uiteindelijk hier problemen mee ondervonden en deze retour gestuurd.
De retour was verwerkt op 8 april en de terugbetaling uitgevoerd. We zijn nu 14 april en ik heb nog niets ontvangen.
Terug contact opgenomen met uwgamespecialist, en ze melden me dat ze niets kunnen doen want de terugbetaling is uitgevoerd. Hebben hierbij ook een printscreen gestuurt van hun betaalplatform (of dit echt is geen idee),
Ik zou graag dit hoofdstuk willen afslutien, maar uwgamespecialist werkt niet naar een oplossing. Dit is mijn probleem en zou ik maar moeten oppakken met mijn bank.
Kortom 3000 euro armer en geen zekerheid dat ik ze ooit ga terugzien, er wordt absoluut niet meegewerkt aan een oplossing.
EDIT: Uiteindelijk geld teruggekregen daarvoor 1 ster extra. Maar denk goed na alvorens met UGS in zee te gaan.
Jammer om te lezen dat u de ervaring met ons zo heeft beleefd. We willen toch graag enkele zaken rechtzetten.
Na ontvangst en verwerking van uw retourzending op 8 april is de terugbetaling binnen 5 werkdagen correct uitgevoerd. Wij hebben u hiervan ook bewijs verstrekt via ons betaalplatform. Dat u het bedrag pas iets later op uw rekening zag staan, is helaas iets waar wij verder geen invloed op hebben en ligt bij de verwerkingstijd van uw bank.
Daarnaast willen we benadrukken dat u in totaal twee videokaarten heeft ontvangen, waarbij u bij beide aangaf problemen te ondervinden. Beide producten zijn door ons grondig getest en bleken volledig in orde te zijn. Ondanks dat, en zonder dat dit verplicht was, hebben wij als tegemoetkoming de retourkosten voor onze rekening genomen.
We vinden het spijtig dat u onze inspanningen zo heeft ervaren, maar willen benadrukken dat wij er alles aan hebben gedaan om tot een correcte en nette afhandeling te komen.