Toolnation

Ik schrijf nooit reviews maar deze webshop is zo teleurstellend dat ik aan ieder afraad hier te bestellen. Tot drie keer toe iets besteld dat ruim buiten de verwachte levertijd werd geleverd. Bij de laatste bestelling was een Bosch cirkelzaag "direct leverbaar". Omdat wij een klus hadden ingepland met dit artikel moesten we het die week binnen hebben. Maar het kwam niet, ook niet na telefonisch contact (gebrekkig Engels sprekend iemand).

Toen direct een alternatief gezocht en gevonden voor aanzienlijk goedkoper (€75 vs €125 bij Toolnation) en direct de volgende dag geleverd. Dus we verzochten Toolnation de bestelling te annuleren want er was nog steeds niets verzonden.

Reactie: Nee, doen we niet want "zakelijke bestelling", "valt onder zakelijke wetgeving". Ze denken niet mee in een oplossing en hebben nog steeds niet geleverd.

Levert niet volgens de verwachte levertijd en denk niet mee in een oplossing voor bijvoorbeeld deellevering

Ronduit onbeschoft en niet meedenkend met de klant. Verwijst naar de regelgeving voor zakelijke klanten.

Scorekaart voor Toolnation