AlgemeenCliënt heeft op 8 maart 2025 een grafische kaart besteld ter waarde van € 3499. Deze heeft hij met PayPal betaald. Bij het bestellen stond dat het product binnen 3 werkdagen zou worden verzonden. Dit is niet gebeurd. Cliënt heeft daarom op 12 maart 2025 de bestelling geannuleerd. Op zijn PayPal rekening zag cliënt dat er een terugbetaling in omloop was. Deze terugbetaling stond voor 4 dagen in behandeling en werd daarna geannuleerd. Hierna heeft cliënt contact opgenomen met PayPal. Zij gaven aan dat cliënt een geschil moest openen met de verkoper. Zo houdt PayPal het geld van de koper vast tot het geschil is opgelost. Cliënt heeft toen contact opgenomen met de verkoper via PayPal. De verkoper gaf aan dat de betaling niet was gelukt. De verkoper vroeg aan cliënt of hij het geschil stop kon zetten, zodat hij het weer zou kunnen proberen. Dit heeft cliënt ook gedaan. Er stond daarna weer € 3499 in behandeling op zijn PayPal account. Na 4 dagen werd ook die betaling weer geannuleerd. PayPal gaf aan dat ze cliënt ook niet meer kunnen helpen, omdat cliënt het eerste geschil met verkoper heeft gesloten en geen aankoopbescherming meer heeft via PayPal. In de tussentijd heeft de verkoper cliënt wijsgemaakt dat PayPal het geld heeft. PayPal geeft aan dat ze geen geld hebben staan op zijn PayPal account, waarmee de betaling afgerond kan worden. Cliënt heeft een kopie van alle gesprekken die zijn gevoerd met beide partijen. Cliënt wenst bijstand bij het terugkrijgen van zijn geld.
Kortom mijn advocaat is zichzelf al aan het insmeren.
Ik heb mijn bestelling nooit gehad omdat ik het na 4 dagen had geannuleerd.
KlantenserviceEr wordt op al mijn E-mails netjes gereageerd. Dat dan weer wel. Maar niet proactief. Ik moet overal zelf achteraan.
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend om te horen dat dit zo is gelopen – dat is uiteraard niet onze bedoeling geweest.
Wij willen u graag laten weten dat het bedrag van €3499 momenteel bij PayPal staat en dat wij dit ook kunnen aantonen. Wij begrijpen dat dit voor u erg frustrerend is en willen samen met u naar een passende oplossing zoeken. Om u zo snel mogelijk verder te helpen, bieden wij u aan om het bedrag rechtstreeks via een bankoverschrijving aan u terug te betalen.
Wij nemen graag persoonlijk contact met u op om de afhandeling hiervan zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt ons bereiken via klantenservice@uwgamespecialist.nl en wij nemen spoedig contact met u op.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij hopen dit snel samen met u op te lossen.