AlgemeenIk zou iedereen sterk afraden om hier wat te kopen. Hello TV claimt de beste service van Nederland te hebben, maar wij zijn nog nooit zo slecht geholpen.
edit n.a.v. reactie HelloTV: De korting die zij op het 2024 model hebben aangeboden is exact dezelfde korting die je krijgt als je als nieuwe klant met ze gaat onderhandelen. Dit is dus geen tegemoetkoming geweest voor de defecte TV.
Onze Samsung Frame televisie is al na 4 jaar kapot gegaan. Dit zou niet moeten gebeuren bij een dergelijke televisie van een A-merk uit deze prijsklasse. Wij hebben dit bij Hello tv gemeld en moesten ruim 100 euro betalen aan de reparateur zodat zij de tv konden nakijken. De reparateur kwam tot de conclusie dat vrijwel alles kapot was en de tv als economisch total loss kon worden beschouwd. Herstel was 3x zo duur als de restwaarde van de tv en ongeveer even duur als een nieuwe tv. De reparateur raadde ons dan ook sterk af de tv te laten repareren. Het enige waar HelloTV mee komt is een kleine coulance bij reparatie of een korting op nieuwe TV. Deze korting is evenveel als wat nieuwe klanten ook krijgen, dus geen tegemoetkoming. Daarnaast heeft dit bedrijf geen enkele juridische kennis en kan je alleen een contact hebben met iemand van een service desk die constant de boot af houdt. En dat noemen ze dan Lifetime Support, wat dus echt helemaal niks voorstelt. Kortom: wij zijn nog nooit zo slecht geholpen en voelen ons niet serieus genomen. Ik zou het iedereen afraden om hier wat te kopen.
Beste Rolf,
Wat spijtig om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. We begrijpen goed dat het erg teleurstellend is wanneer een televisie na enkele jaren defect raakt.
Het is jammer dat onze voorgestelde oplossingen niet naar wens waren en dat je je niet gehoord hebt gevoeld in het contact met onze serviceafdeling. Helaas komt het soms voor dat een toestel in het vijfde levensjaar defect raakt. Juist daarom hebben we een korting aangeboden op het 2024-model als tegemoetkoming.
We hopen dat je, ondanks deze ervaring, nog eens contact met ons opneemt zodat we kunnen kijken of we alsnog iets voor je kunnen betekenen.
Ronald