Uw Game Specialist

Voor mijn nieuwe pc-upgrade was ik op zoek naar een RTX 5090 van ASUS en ben uiteindelijk uitgekomen bij Uw Game Specialist. De keuze voor deze winkel was snel gemaakt vanwege het ruime aanbod en de duidelijke informatie op de site. Wat vooral opviel, was dat er ook aandacht werd besteed aan randvoorwaarden zoals voeding en koeling, wat bij zulke krachtige kaarten belangrijk is. Ik heb vooraf even contact opgenomen met wat vragen en kreeg eerlijk en technisch goed onderbouwd advies. Het voelde niet alsof er iets werd opgedrongen, maar echt alsof er werd meegedacht met mijn setup en wensen. Ik heb mijn bestelling met creditcard betaald, dit voelde voor mij net iets veiliger met zo'n dure aankoop. Ook boden ze aan dat ik het mocht ophalen.

De verzending verliep soepel en snel. De videokaart werd netjes op tijd geleverd en was goed verpakt met oog voor bescherming, wat ik belangrijk vind bij een product in deze prijsklasse. Geen overbodige franjes, maar gewoon degelijk verpakt zoals je mag verwachten. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus en is het verzekerd verstuurd.

Wat deze ervaring voor mij echt positief maakte, was de klantenservice. Ik had nog wat twijfels over welke waterkoeling het beste zou aansluiten bij de ASUS-kaart, vooral in combinatie met mijn bestaande componenten. Ik kreeg duidelijke uitleg over de verschillende opties, inclusief de voor- en nadelen van AIO-koeling versus custom loops. Er werd rustig de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden, zonder haast of standaardantwoorden. Dat persoonlijke contact en de technische kennis maakten voor mij echt het verschil.

Scorekaart voor Uw Game Specialist