CAPS

Product stond vrijwel direct op "onderdelen compleet". Wat dat moet betekenen? Geen idee. Ik heb een monitor besteld.

De prijs van het product was hier wat goedkoper dan elders dus heb het erop gegokt. Uiteindelijk blij mee!

Ik had donderdagavond besteld. Het product zou in 2 tot 3 werkdagen geleverd worden maar werd niet direct de volgende werkdag (vrijdag) verstuurd. Helaas pas op de maandag na het weekend. Opzich geen ramp maar ik kan niet elke dag thuis zijn om paketten aan te nemen en heb daardoor de levering op de dinsdag gemist. Uiteindelijk op de woensdag ontvangen, gelukkig is UPS wel gewoon netjes verder. Wel jammer dat de tracker van UPS geen verwachte leverdatum en/of tijd aangeeft.. heb je dus eigenlijk niets aan.

Goed, al met al: ik ben blij met het product en de prijs. En toen ik mailde over wanneer ik mijn tracking nummer kon verwachten kreeg ik een "excuses voor de lichte vertraging, gaat vandaag de deur uit". Dus ze zijn iig wel actief en mailen netjes terug etc.

Het is even wat anders dan de normale "bestel nu en ontvang morgen!" ervaring maar verder alles in orde ik sluit CAPS zeker niet uit voor mijn toekomstige aankopen.

Nog geen serieuze ervaring met de klantenservice maar verwacht naar aanleiding van mijn mailcontact over bezorging wel snelle communicatie etc.

Scorekaart voor CAPS

Qshops