reBuy

Rebuy biedt onwaarschijnlijk hoge verkoopprijzen en als je dan je toestel instuurt begint de ellende. Ook bij mij is in eerste instantie mijn pakket kwijtgeraakt. Rebuy Nederland heeft een telefoniste die alleen maar zaken doorgeeft er is geen NL ondersteuning of helpdesk. Alles gaat via Duitsland. Toen mijn pakket werd teruggevonden kreeg ik een fors lagere prijs aangeboden, terwijl mijn toestel vrijwel nieuw was. Ik heb hier over melding gedaan en had gelukkig voordat ik het toestel verstuurde een video gemaakt als bewijs. Dit moest ik insturen. Dat heb ik gedaan en vervolgens kwam ik terecht in een ‘van kastje naar muur’ verhaal wat resulteerde in het feit dat ze mijn toestel terug hebben gestuurd, wat ik niet wilde. Ik wilde alleen maar een verklaring waarom het aanbod zoveel lager was, dat kreeg ik niet. Ze maken niet waar wat ze zeggen en gokken erop dat mensen dan maar akkoord gaan met een lagere prijs. Fatsoenlijke communicatie is niet mogelijk. U bent gewaarschuwd: verkoop je toestel nooit aan Rebuy!

Ze sturen zelf telefoons in lichte enveloppen waardoor je telefoon schade kan oplopen. Ze achten zichzelf nooit aansprakelijk. Als je toestel kwijt raakt, wat gek genoeg bij veel toestellen gebeurd, krijg je een bedrag uitgekeerd gelijk aan 10% van de inruil/verkoopwaarde. Ze achten zichzelf nooit aansprakelijk.

Er is alleen een dame die de telefoontjes doorgeeft, ze kan niets en heeft geen rechtstreeks contact met Rebuy Duitsland, alles gaat via haar contact met het bedrijf is niet mogelijk. Ook mailtjes naar de klantenservice gaan via medewerkers die niks kunnen.

Scorekaart voor reBuy