NBB.com

Ik had mijn retour al opgestuurd op 12 maart, jullie hebben het al gekregen. Maar tot nu nog steeds geen geld en geen antwoord op mijn mails sinds 20 maart. Op de chat zei iemand dat hij weet er is, maar hij mag niks zeggen tegen mij. Waarom zo geheimzinnig? Dit geeft mij een heel onzeker gevoel.

Pakket kwam goed aan, was netjes verpakt. Verzending ging prima. Maar retour ging echt heel slecht, geen reactie en ze doen net alsof ik niet besta.

Er is gewoon geen klantenservice. Ik stuur veel mails maar niemand zegt iets terug. Op chat zei collega dat hij weet wat er gebeurt, maar mag niet vertellen. Waarom? Jullie negeren mij en houden dingen geheim. Dat is niet normaal.

Hoi,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je geen reactie van ons hebt gekregen. Zou je in een privébericht op Tweakers je bestelnummer, mailadres en ticketnummer van de klantenservice willen doorsturen?

NBB.com

Update 22-4:

Ik voel me totaal niet serieus genomen. Jullie hebben wel inmiddels een creditnota gestuurd op 11 april, maar het geld is nog steeds NIET teruggestort op mijn creditcard. We zijn nu bijna TWEE WEKEN verder en jullie houden mijn geld nog steeds vast.

Daarnaast reageren jullie totaal niet op mijn e-mails en moet ik via reviews aandacht trekken. Dit is ronduit belachelijk en onprofessioneel. Zorg nu eindelijk eens dat mijn geld wordt teruggestort en los dit onmiddellijk op!

Update 29-4:

Ik heb vandaag het bedrag na lange tijd weer terug gekregen op mijn creditcard, dank.

Echter vind ik wel dat dit niet zo lang hoort te duren.
------

OPGELOST.