Uw Game Specialist

bestelde op 5 februari een Asus Astral 5090 OC , de bestelling zou verzonden worden op 7 Maart. Een week ervoor vertelden ze me via whatsapp dat de GPU er nog altijd opstond voor 7 Maart te verzenden . 6 Maart contact opgenomen en vertelden me ze dat ze nog steeds wachten op de levering van de fabrikant en ze niet konden aangeven wanneer deze binnenkwam .
Vrijdag 14 maart zeiden ze dat de kaart de volgende week ging binnen komen . We zijn nu 2 weken later . afgelopen maandag bericht gestuurd of de GPU binnen was en dinsdag antwoorden ze dat de kaart is binnengekomen en dat alles die avond verwerkt werd . Op woensdag hebben ze mij een track & trace doorgestuurd waar in staat dat post NL nog geen pakket heeft ontvangen . Ze maken dus gewoon een verzendlabel aan maar ze handigen het pakket niet over aan Post NL . Net dezelfde situatie dan een vriend van mij die hier 2 weken geleden een 5090 aankocht . Alsook lees ik veel hetzelfde verhaal op verschillende reviews sites . Ik kan hier echt niet meer me lachen hoe ze met hun klanten omgaan . Ik zou dan ook gewoon mijn GPU willen deze week of mijn geld terug willen . Dit gaat over een dure aankoop . Dus had wel wat betere regeling verwacht .
Ik bestel hier alvast nooit meer
Ik geef ze nog de kans tot vrijdag om mij een goede uitleg te geven en mijn review aan te passen .

Er word traag gereageerd op berichten en telefonisch zijn ze niet bereikbaar “wegens drukte”

Bedankt voor je review en je geduld in deze situatie.

De GPU is vorige week bij u geleverd – onze oprechte excuses voor de vertraging en de verwarring rond de verzending. We begrijpen dat dit erg frustrerend is geweest, zeker bij een aankoop van deze waarde. Hopelijk is alles inmiddels naar wens en werkt de kaart zoals verwacht.

Mocht u toch nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Scorekaart voor Uw Game Specialist