HardwareWebwinkel.nl

Heb hier de afgelopen 5 jaar enkele keren besteld en ben daar gewoon tevreden over. Ik lees opmerkingen van mensen dat ze het niet fijn vinden dat een bestelling uit Duitsland moet komen (ook bij andere webshops), maar dat stoort me niet. Zolang de indicatie van de levertijd maar een beetje klopt. En dat is tegenwoordig gewoon een probleem: levertijden kloppen vaak niet omdat de vervoerder een probleem heeft en noem er maar willekeurig 1 op, met allemaal heb ik al akkefietjes meegemaakt. En daar kan de webshop niets aan veranderen (dus krijgen die van mij niet de schuld :-)

Van HardwareWebwinkel uit gezien: super! Maar de vervoerder... Zou de dag erna in een pakketautomaat geleverd worden (het gaat niet om PostNL) maar op de dag zelf kwam er vanaf 11 uur geen status update meer door. Nog een dagje gewacht en contact opgenomen met HwWw die snel reageerden per mail. Omdat ik er geen haast mee had gaf ik aan dat ik nog wel wilde wachten terwijl zij bij de vervoerder navraag deden. Maar ze zorgden ook meteen voor een tweede onderdeel in voorraad. Na twee dagen stond de status bij de vervoerder plotseling op "Retour afzender". Dit doorgegeven aan HwWw die meteen een volgende onderdeel opstuurden en dat was de volgende dag binnen.

Ik ben prima door hen geholpen waarbij ze het probleem geen enkel moment bij mij neergelegd hebben. Ik voelde me gezien en ben goed geholpen.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops