bol

Ik ben al jaren klant bij Bol.com en bestel zeer regelmatig. Het gebeurt al eens dat er iets fout loopt met een bestelling/levering.
Nog nooit hebben ze voor mij geen oplossing gevonden.
Akkoord, dikwijls moet je langs de chatbot maar steeds krijg ik de servicedesk aan de lijn. Het is ook zo dat sommige medewerkers niet altijd vlot Nederlands praten maar ze doen steeds hun uiterste best om me van dienst te zijn.
Het enige waar je moet voor uitkijken is hun partners. Daar zitten wel al eens minder goede tussen. Maar ook dan bemiddelt Bol.com voor een correcte oplossing.
Hoe dan ook, ik ben zeer tevreden over hen en hoop dat ze nog lang blijven bestaan.

Ik heb zelden klachten over de leveringen. Die zijn bijna altijd op tijd en netjes verpakt.

Zeer tevreden over de klantendienst!
Zo kreeg ik enkele jaren geleden na het mislopen van de levering van mijn zoon zijn verjaardagsgeschenk een pakketje met een kaartje ondertekend door de medewerker waarmee ik had gebeld. Op het kaartje stond opnieuw het medeleven uitgedrukt over het mislopen van de levering en in het pakketje zat een kleine attentie.
Zoiets extra maakt veel goed!

Superfijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk