AlgemeenOp zich een interessante website die bij elke TV de optie geeft om extra korting te vragen. Bij een paar TV's gedaan en kreeg toen iedere keer de melding dat een andere TV wellicht interessanter kon zijn.
Ben daar niet op ingegaan omdat ik zelf vrij specifieke specificaties voor ogen had (kleine TV, Google TV). Daardoor geen echte korting gekregen op het model dat ik voor ogen had, werd ik prompt een uurtje later gebeld dat ze me voor hetzelfde geld de opvolger konden aanbieden. Daar wordt je natuurlijk vrolijk van. Moet bekennen dat ik daar wel een beetje sceptisch van werd (wat is het addertje onder het gras?), maar dat bleek geheel onterecht en geniet nu dus van een betere TV dan degene die ik oorspronkelijk had besteld.
Hello TV gebruikt Post NL Extra@Home, wat ik een fijne vervoerder vind.
KlantenserviceWerd na de bestelling nog gebeld met de optie om voor hetzelfde geld een jaar jonger model te kiezen. Dat is toch een fijne service.
Fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad, Roel! Mooi dat je uiteindelijk een nog betere tv hebt gekregen dan je oorspronkelijk voor ogen had. Veel kijkplezier!
Ronald