CAPS

Bestelling geplaatst van een voorradige 9070XT. De volgende dag kreeg ik een mail met dat de levertijd onbekend zou zijn en dat ze geen indicatie konden geven op de levertijd. Voorstel was om een alternatief product te bestellen (niks op voorraad) of de bestelling te annuleren.

Na een reactie van mijn kant waarin ik aangeef dat een alternatief wel een optie is mits ik een gelijkwaardig product kan krijgen en de bestelling niet wil annuleren, krijg ik te horen: "De kaarten komen en gaan echt elk minuut. Ik zou onze site of tweakers in de gaten houden."

Ik heb aangegeven dat geen oplossing te vinden. Ik doe een bestelling op een voorradig product, ik betaal, krijg een factuur en een bevestiging van aankoop. Krijg ik als reactie: "Dan laten we je order staan. Mocht die online komen maar duurder zijn zal dat verschil bijgelegd moeten worden. Wij kunnen geen rode cijfers draaien alsin marge. Ik neem aan dat je dat ook wel begrijpt."

Ik vermoed dat er wellicht een prijsfout is geweest waardoor ze niet willen leveren of dat er echt geen meer voorraad is, maar ik vind deze reactie niet netjes van CAPS. Ik ga een koopovereenkomst aan, ik betaal netjes en dan moet ik maar gaan bij betalen? Ik snap wel dat ze geen verlies willen nemen op een kaart maar zorg er dan voor dat je ze ook niet aanbiedt voor die prijs. (de prijs was ongeveer 8% goedkoper dan elders op het moment van aanschaf).

Maar goed mijn order heb ik geannuleerd en ik krijg mijn geld terug. Moet er nog wel even 8 werkdagen op wachten.

Een teleurstellende ervaring.

Update: 31-03
Inmiddels na 2 keer mailen eindelijk mijn geld terug gekregen en dus zeker niet binnen de 8 werkdagen zoals beloofd.

Slechte afhandeling op zogenaamde voorradige producten en of ik bij wil betalen als ik mijn product alsnog wil ontvangen

Scorekaart voor CAPS

Qshops