PhoneMarket.nl

Aggressive scammers

Verkeerde product geleverd. Factuur vermelden ander product dan dat besteld is. Phonemarket.nl blijft bij wat er op de factuur staat die bij de bestelling in zat het correcte product is. Nergens in het bestel proces of tijdens de levering heb ik de andere product informatie gezien pas bij levering.
Meewerken aan een oplossing doen ze niet en trekken hun handen er af.

Verkeerde product geleverd als besteld. Bestelling is 1 dag later geleverd als afgesproken. Erg jammer

Het versturen van een het goede product liep wel zoals het hoort, alleen dus week later als geplant.

Onvriendelijk, niet behulpzaam niet oplossing gericht. Coulance kennen ze niet. Meerdere malen telefonisch contact gehad. Maar waren niet bereid tot een oplossing te komen. Kon bestelling retourneren en de kosten daarvan zou voor eigen rekening zijn.

Heb zowel telefonisch al per mail contact gehad met de klantenservice. Hier werd ik ronduit schandalig behandeld. Pas na inmenging van het partnerplatform heb ik het goede product ontvangen.

Update na reactie van PhoneMarket.nl 13 maart 2025 10:58:
Ik gebruik hier een alias om bedrijven zoals PhoneMarket.nl aan te pakken en zo ver mogelijk uit mijn buurt te houden. Die 20 minuten aan de telefoon waren meer dan genoeg – ik wil nooit meer iets met jullie te maken hebben. Mijn eerdere contact met PhoneMarket.nl was een complete ramp. De agressieve houding van jullie medewerkers was ronduit schokkend, en in plaats van het probleem op te lossen, werd het steeds op mij afgeschoven. Pas nadat jullie op je donder kregen van het partnerplatform, vonden jullie het ineens nodig om mij wél twee keer te bellen met een zogenaamde oplossing. Laat me duidelijk zijn: ik zit absoluut niet te wachten op nog een telefoontje van jullie. Begrijp dat goed.

Beste Davitaan,

Wij vinden het vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We hebben je bestelling in ons systeem nagekeken, maar kunnen onder deze naam geen bestelling terugvinden. Om je verder te helpen, vragen we je vriendelijk om een e-mail te sturen naar service@phonemarket.nl met als onderwerp een verwijzing naar deze review op Tweakers. Zo kunnen we je situatie beter bekijken en samen naar een oplossing zoeken.

PhoneMarket.nl

Scorekaart voor PhoneMarket.nl