AlgemeenAcht maanden geleden heb ik bij Proshop een Motorola smartphone gekocht. Na slechts 6 maanden gebruik laad deze niet meer goed. Na een lang lopend garantieproces hebben ze uiteindelijk niks gedaan om het probleem te verhelpen.
Verzendinghet product werd in een redelijk termijn van 6 dagen bezorgd.
Klantenserviceik heb aanspraak gedaan op de garantie en de telefoon teruggestuurd. Na twee weken wachten totdat ik een ontvangst bevestiging kreeg kwam er gelijk met die bevestiging een bericht van de reparateur mee dat: "het beschreven defect niet kan worden gerepareerd of dat het product beschadigd is." Daarna is de telefoon doorgestuurd naar een extern servicecentrum om te beoordelen of het defect onder de garantie valt. Na meer dan 3 weken wachten was het bericht van het service centrum dat er geen defect bestond. Toen heb ik Proshop €32 moeten betalen voor onderzoeks- en verzendkosten om mijn telefoon terug te krijgen. Vandaag heb ik mijn telefoon na een week wachten op kunnen halen bij het pakket punt en het oplaad probleem is nog steeds aanwezig en meteen bij het aansluiten van een lader duidelijk.
Na dit debacle heb ik geen vertrouwen meer in het garantieproces van Proshop en wil ik anderen waarschuwen dat zij daar niet op kunnen rekenen.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Mocht er door onze technische dienst geen fout geconstateerd worden, maar ze willen het alsnog voor de zekerheid doorsturen naar een servicecentrum, dan ontvang je daar bericht van. Je krijgt hier als klant altijd de keuze voor, en accepteert daarbij mogelijke kosten als de fout alsnog niet gevonden kan worden.
Als het probleem bij terugkomst bij jou alsnog niet verholpen is, is dat natuurlijk vervelend. Je mag dan contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen. We kunnen zien dat je tot nu toe geen ander contact met ons hebt gezocht dan deze review. We verzoeken je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice via mail of telefoon, als je graag verder geholpen wilt worden.
Groet,
Proshop