HardwareWebwinkel.nl

Ik was op zoek naar Unifi Switch Pro Max 24 PoE en kwam uit bij HardwareWebwinkel.nl vanwege hun scherpe prijs. De bestelling verliep aanvankelijk probleemloos: ik ontving een orderbevestiging en verwachtte de levering zoals aangegeven (ophalen bij de winkel).

Na enige tijd ontving ik echter bericht dat het product ‘niet op voorraad’ zou zijn. Er werd mij de keuze geboden om de bestelling te annuleren of een ander product te kiezen. Omdat ik geen haast had, gaf ik aan te willen wachten tot het artikel weer beschikbaar was. Vervolgens ontving ik een bericht waarin de bestelling alsnog werd geannuleerd, waarbij werd vermeld dat dit ‘op mijn verzoek’ was gedaan—wat niet klopte.

Wat mij tegenstaat, is dat de winkel niet transparant is over de daadwerkelijke reden van de annulering. Gezien de oorspronkelijke prijs en het verdere verloop van de communicatie, vermoed ik dat het product per ongeluk te goedkoop geprijsd was en dat de winkel daarom besloot de bestelling te annuleren. Dit werd echter niet toegegeven. Een eerlijke uitleg had ik meer gewaardeerd.

Al met al een teleurstellende ervaring. Ik had liever een open en eerlijke communicatie gezien in plaats van het verdoezelen van de situatie. Dit maakt dat ik de winkel minder betrouwbaar acht voor toekomstige aankopen.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback en het opnieuw plaatsen van de review. Onze reactie blijft nog steeds zoals deze gisteren ook was. U heeft een product besteld waarvan onze distributeur een uitverkoop heeft gehouden.

Helaas is het product niet meer leverbaar, en de exacte reden hiervan is ons niet bekend.

Wij hebben u de mogelijkheid geboden om de bestelling aan te passen naar een alternatief product of te annuleren. Uw enige reactie hierop was een duim omlaag, waardoor we aannamen dat u voor annuleren koos. Omdat er geen betaling was gedaan, was een terugbetaling niet nodig en is de order geannuleerd.

Het spijt ons dat we u in dit geval niet van dienst konden zijn.

Team HardwareWebwinkel.nl

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl