Cameranu

Een aantal keer besteld bij deze winkel en helaas blijft een 'net niet' gevoel hangen.

Wat voorbeelden: na 5 dagen wachten maar eens gevraagd wanneer mijn (op voorraad) bestelling verzonden gaat worden. Het antwoord luidt dat ze het vandaag gaan regelen. Verder geen toelichting waarom dat dan nog niet gebeurd was.

Verder is bij tweedehands producten onduidelijk wat je exact krijgt. Zo staat er meestal 'inclusief alle accessoires', zonder te specificeren wat dat dan betekent. Meestal ontbrak sowieso de doos. Dat is op zich geen probleem, maar als dat nou duidelijk vermeld wordt van tevoren, dan is dat geen verrassing bij ontvangst.

En ik kreeg laatst een achterlensdop van een ander merk dan de lens zelf. Vind ik slordig en afbreuk doen aan het geheel. De klantenservice antwoordt dat dit normaal is en stelt mij de vraag waarom ik in de veronderstelling was dat ik een originele lensdop zou krijgen. De lens zat ook in een zakje waarvan het leek of daar eerder een kerstbal in had gezeten, de lens zat onder de glitters. Makkelijk eraf te krijgen, daar niet van, maar ook gewoon weer slordig. Klantenservice zegt hier enkel over dat dat niet de bedoeling is.

Algehele ervaring is dus dat je je spullen wel krijgt, je ook wel antwoord op je mails krijgt, maar er geen moeite wordt gedaan om een matige ervaring nog om te zetten in een goede. Bijv. even een achterlensdop van hetzelfde merk opsturen kost ze enkele euro's en had mij het gevoel gegeven dat er interesse is in mijn tevredenheid als klant.

Hallo,

Het spijt ons te horen dat je deze ervaringen hebt gehad bij ons. We waarderen je feedback en willen graag een aantal punten verduidelijken en ons verontschuldigen voor de ongemakken.

Wat betreft de vertraging van de verzending: we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en het had beter gecommuniceerd moeten worden. We hadden je inderdaad eerder moeten informeren over de status van je bestelling, en we zijn er mee bezig om deze processen te verbeteren.

Vervelend dat de communicatie over de inhoud van het tweedehands artikel niet helder was voor jou. Uiteraard mag je altijd vooraf contact met ons opnemen als je bepaalde verwachtingen hebt, wat ook logisch is. Excuses dat we deze service niet hebben kunnen bieden en je niet de duidelijkheid hebt gekregen die je verdiende.

We hopen uiteraard dat we in de toekomst wel een positief beeld kunnen achterlaten en je van betere service kunnen voorzien. Bedankt voor je geduld en als je nog vragen hebt, staan we klaar om te helpen!

Cameranu.

Scorekaart voor Cameranu