ServerDirect

Heb een rtx 4090 via bol.com van serverdirect gekocht, het product vertoonde duidelijke tekenen van resealen, de antistatische zak had gaten en de videokaart had kleverige vlekken op de fan blades van de cooler en de kaart presteert 12% onder het gemiddelde van alle andere 4090s, dat maakt de kaart slechter dan 99.9% van alle 4090s, de rest van mijn specs zijn top of the line 14900k, 32gb ddr4 ram etc .

Na contact negeerde serverdirect mij 5 dagen en vroeg mij wat ik wilde en ik heb direct geantwoord en nooit meer wat teruggehoord, ze weigeren zelfs mijn retourzending via bol.com binnen het wettelijk retourtermijn.

Kortom dit zijn oplichters, blijf ver van ze weg!

Verpakking was goed, videokaart doos was goed verpakt met foamblokken en bubbeltjesplastic, dus de kaart is niet beschadigd tijdens transport. de inhoud was het probleem voordat het verzonden werd

Duurt 5 dagen met reageren nadat ze bericht van bol.com hebben gekregen, en reageren vervolgens niet meer op mijn vragen en mails, weigert retouren terwijl zij een niet nieuw product hebben geleverd wat als nieuw werd beweert.

Scorekaart voor ServerDirect