Cameranu

Garantie van 5 jaar is uitgesloten voor actioncams, garantie voorwaarden zitten al zo in elkaar, dat je wordt ontmoedigd ,om aanspraak te maken op je garantie, zoveel voorwaarden dat het kansloos is om aanspraak te maken.denk aan hoge onderzoekskosten/verzendkosten,niet te repareren dan krijg je nog een keer een prijsopgave.
kortom die zogenaamde 5 jaar garantie is gebakken lucht. maw de camera kan net zo goed elders worden besteld

geen.prima en op tijd en goed verpakt.en niks mis mee

bij bellen over garantie ,geen passend antwoord.duurt te langvragen over voorwaarden te moeilijk

Hallo,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over de garantievoorwaarden. De 5 jaar garantie die we bieden, is van toepassing op veel producten, maar de voorwaarden kunnen inderdaad complex zijn, vooral voor producten zoals actioncams. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn.

Jammer dat dit voor jou een teleurstellende ervaring is. De garantievoorwaarden vind je terug op onze website, waar we proberen zo duidelijk mogelijk te zijn. Mocht je verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder.

Cameranu.

Scorekaart voor Cameranu