PhoneMarket.nl

Wou bijna 5 sterren geven. Echter door deze review methode moet ik die eigenlijk herzien. En normaal geef ik eigenlijk alleen 5 sterren als er een goede klantenservice is nadat er iets niet goed gegaan is. (hoe kan ik anders meer waarderen voor dit soort acties, dan voor alles wat gewoon goed gegaan is zoals het hoort)

Hoe dan ook, bestelling was makkelijk, heb het item snel in huis. Het item was grondig en veilig verpakt. Het item is geheel in orde en ben er superblij mee.

Alleen kan ik hier niet de juiste motivatie selecteren. Want ik maak deze nu niet uit eigen beweging (soms doe ik dat zeker bij extra goede klantenservice) maar ook niet vanwege de winkans op apple airpods want ik kan en zal helemaal niks doen met apple airpods dus die kunnen me gestolen worden. Ik ben een samsung mens en hou niet van "oortjes". En dan moet ik ook nog mijn bestelnummer erbij opzoeken.
Maar prima winkel hoor! Gewoon lekker bestellen!

Levering via PostNL met handtekening. Bezorger was prettig want hij bezorgde het pakket aan huis. Hij legde het niet voor de deur en tekende niet zelf voor levering. Zo zouden meer bezorgers moeten doen. (aangepast ivm foutieve bezorgdienst was idd postNL dit keer)

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat alles soepel is verlopen. We begrijpen je punt over de reviewopties en waarderen je feedback hierover. Fijn dat de bezorging ook naar wens was – we geven het compliment door aan DHL (we versturen met DHL en PostNL)! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer. 😊

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops