HardwareWebwinkel.nl

Bedrijf levert producten niet maar geeft ook geen bericht waarom bestelling niet verstuurd wordt.
Zondagmiddag een product besteld met levertijd 1-2 werkdagen maar nu 3 werkdagen verder is er nog steeds niets ontvangen.

De "llive" klantenservice reaeert nooit op de whatsapp berichten en ze hebben geen telefoonnummer.

Ze reageerden 1x op een e-mail met een verhaal dat hun leverancier een grote storing gehad had en ze nu zo snel mogelijk gaann uitleveren. Had dat dan even naar de klanten die zitten te wachten verstuurd. Maar nog niets ontvangen

Het lijkt alsnog er meer aan de hand is dan een simpele storing en vreemd dat het bedrijf helemaal niet meer bereikbaar is. Uitjkijken!

Anderhalf uur na het plaatsen van deze review nog geen zekerheid dat het pakket geleverd gaat worden maar wel een dreigement van Hardwarewinkel om deze review aan te passen/verwijderen vanwege onwaarheden... Ok, "pakket is wel verstuurd maar nog niet geleverd". Maar ik ga hier met mijn bedrijf niets meer kopen.

Verzending via UPS die aangaf gisteren tussen 12 en 15 te bezorgen, niemand langs geweest. Maar om 18 uur werd de status in "nog in Duitsland".teruggedraaid.

Ze reageren niet op e-mails (nou ja, 1x), niet op Whatsapp en zijn verder nergens bereikbaar. Dus welke live klantenservice?

Beste Maarten,

Bedankt voor je review en je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de afhandeling van je bestelling. We begrijpen dat het frustrerend is als een levering langer op zich laat wachten dan verwacht.

Zoals aangegeven in onze eerdere e-mail, had onze leverancier te maken met een grote storing, wat helaas gevolgen heeft gehad voor sommige bestellingen. We doen ons uiterste best om klanten tijdig te informeren, maar in sommige gevallen lukt dit niet zo snel als we zouden willen.

Uw bewering dat er na 3 werkdagen nog niets is verstuurd is niet juist, u heeft van ons dinsdag een verzendbericht ontvangen en zoals u op de tracking kunt zien is de zending al 2 dagen onderweg en heeft UPS dus blijkbaar moeite met het verwerken van alle zendingen.

Wat betreft onze klantenservice: we proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen via e-mail, WhatsApp en live chat, maar onze prioriteit ligt bij het zo snel mogelijk verwerken van bestellingen. We begrijpen dat je graag direct contact had gewild en zullen kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken.

Mocht je nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, laat het ons dan gerust weten. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat je bestelling snel bij je aankomt.

Support Team HardwareWebwinkel

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl