AlgemeenIk heb meerdere keren besteld bij Cap en ben elke keer weer tevreden over de service en het aanbod. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel vindt wat je zoekt. Het assortiment is ruim en de producten worden duidelijk gepresenteerd.
Ook voor zakelijke bestellingen is Caps een aanrader. De bestelprocedure verloopt soepel, en het is eenvoudig om grotere aantallen te bestellen. Leveringen zijn snel en netjes verpakt.
Kortom, een betrouwbare webshop met een goede service en een efficiënt bestelproces. Ik zal hier zeker blijven bestellen!
Ik ben erg tevreden over de verzending bij Caps. Mijn bestelling werd snel verwerkt en verzonden, en de levering was binnen de verwachte tijd. Alles was goed verpakt, zodat de producten in perfecte staat aankwamen.
KlantenserviceIk had per ongeluk een deel van mijn bestelling verkeerd geplaatst en nam contact op met de klantenservice van Caps via e-mail. Binnen 15 minuten hadden ze mijn bestelling aangepast en het teveel betaalde bedrag teruggestort.