AlgemeenIk heb op 18 januari een bestelling geplaatst, maar tot mijn grote teleurstelling is de verwachte levertijd twee keer verschoven.
Tijdens mijn aankoop waren er meerdere webshops met aanbiedingen, maar omdat ik deze bestelling al had geplaatst, heb ik die aanbiedingen genegeerd. Vandaag 3 weken later , (7 februari), kreeg ik een telefoontje dat de schijf slecht leverbaar was en dat ik de keuze had om mijn geld terug te krijgen of te wachten tot ergens in mei of later! Hierdoor heb ik alle aanbiedingen gemist.
Wat ik het meest teleurstellend vond, was het gebrek aan begrip en meedenken van het bedrijf.
Er werd geen enkele vorm van coulance aangeboden, zoals een korting of een alternatief product.
Het voelde alsof mijn situatie en frustratie totaal niet serieus werden genomen.
Dit is absoluut niet de klantenservice die ik had verwacht en ik zal in de toekomst twee keer nadenken voordat ik hier weer iets bestel.
Na aanleiding van het onderstaande verzoek van Redble heb ik met klanten service contact opgezocht en kreeg het onderstaande reactie terug:
“Hallo …..
Levertijd is helaas nog onbekend van deze Seagate expansion.”
Ik had zeker meer verwacht vooral na dat jullie mij verzocht hadden om contact op te nemen.
Beste soheilmd,
Bedankt voor het invullen van een review.
We willen het graag voor je bekijken. Kun je het ordernummer met toelichting naar klantenservice@redable.nl mailen? Wij kijken dan graag via die weg met je mee.
Alvast bedankt voor de reactie!
Groeten,
Redable