AlgemeenABSOLUUT NIET KOPEN BIJ NBB! Dit bedrijf heeft mij opgelicht! Mijn bestelling is nooit aangekomen en de ‘handtekening’ op het afleverbewijs is een vage krabbel die niet van mij is. Toch weigeren ze alle verantwoordelijkheid en schuiven ze alles af op DHL. Ze negeren mijn wettelijke rechten als consument en blijven weigeren om mijn geld terug te betalen. Dit is pure oplichting! Ik zal juridische stappen ondernemen en waarschuw iedereen om hier NOOIT iets te bestellen!
VerzendingEcht een verschrikkelijke ervaring. Mijn bestelling is nooit aangekomen en op de track & trace staat een onbekende krabbel als ‘handtekening’. Het lijkt er sterk op dat de DHL-bezorger mijn pakket zelf heeft laten verdwijnen. En wat doet Notebooksbilliger? Helemaal niets. Ze blijven verschuilen achter DHL en weigeren hun verantwoordelijkheid als verkoper te nemen. Geen product, geen terugbetaling, geen fatsoenlijke klantenservice. Dit is pure oplichting en ik wil anderen waarschuwen dat als er iets misgaat met je bestelling, laten ze je gewoon in de kou staan. Denk twee keer na voordat je hier iets bestelt!
KlantenserviceKlantenservice is compleet waardeloos! Ze reageren traag of gewoon helemaal niet. Als je geluk hebt dat ze reageren, krijg je een standaard copy-paste bericht dat totaal niet ingaat op je specifieke klacht. Het voelt alsof je met een robot praat in plaats van een echte klantenservice. Ze blijven vage antwoorden geven en nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor fouten.
Hoi,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je bestelling niet is aangekomen en dat je ondertussen al een paar weken wacht op meer informatie rondom dit probleem.
Op dit moment hebben we echter een wachttijd van 4-6 weken bij DHL als het gaat om onderzoeken van verloren pakketten. We vinden dit zelf ook heel vervelend en hopen dat het snel opgelost kan worden.
Zou je in een privébericht op Tweakers je mailadres, bestelnummer en ticketnummer willen doorsturen? Dan kunnen we intern meekijken en onderzoeken waar we onze service kunnen verbeteren. Ook kunnen we kijken of we al meer informatie voor je hebben.
NBB.com
UPDATE:
Dit is onacceptabel! Ik ben weer een maand verder en zit nog steeds zonder oplossing. Notebooksbilliger blijft mij aan het lijntje houden zonder enige duidelijkheid.
Het zogenaamde “tweede onderzoek” sleept eindeloos voort. Hoe lang moet ik nog wachten?! Ik krijg geen enkele schatting en mijn geld is nog steeds niet terug. Het is echt asociaal dat jullie een klant zo in de steek laten!
Ik eis per direct oplossing! Stop met uitstellen en betaal mij terug. Dit kan zo niet langer doorgaan! Koop hier NIET, tenzij je opgelicht wilt worden.