Proshop.nl

Beste Marcel Feenstra,

Bestellingen worden bij ons zeven dagen per week verwerkt, en omdat ons magazijn grotendeels geautomatiseerd is, worden ze vaak al binnen enkele minuten verpakt en verzonden.

Omdat onze klantenservice enkel bereikbaar is van maandag tot en met vrijdag (zoals aangegeven op onze website) is het voor onze klantenservice daarom vaak niet mogelijk een bestelling nog tijdig te annuleren. In dit geval heb je de bestelling zaterdagavond geplaatst, en is deze de volgende dag verpakt en verzonden.

Wanneer je een product terugstuurt zonder gebruik te maken van ons retourlabel, zijn we ervan afhankelijk dat je ons informeert betreffende de track & trace gegevens. Staat bijvoorbeeld het bestelnummer niet op het adreslabel vermeld, dan bemoeilijkt dat het verwerken van een retourpakket. Daarom bieden we klanten de mogelijkheid een retourlabel aan te vragen bij herroeping en garantieclaims.

In dit specifieke geval hebben we je pakket op 28 Januari ontvangen. Het is echter zo dat we met klanten uit acht landen niet elk pakket precies op de dag van aankomst kunnen crediteren. Dat kan een paar dagen duren tot bijvoorbeeld een week al naar gelang hoe druk het is.

Je ontvangt in ieder geval bericht via email (met kredietnota inde bijlage) zodra de terugbetaling is uitgevoerd.

Mvg

Proshop