HelloTV

Wij hebben naast onze televisie een A-Z service verzekering gekocht bij HelloTV. Nu we al vier maanden problemen hebben gaat alles op het dooie gemakje bij HelloTV. Sinds begin Oktober wachten we al op een goed functionerende televisie - hoe groot is de kans dat je nieuwe televisie dezelfde problemen heeft als degene die je mee retour laat nemen. Twee aangetekende brieven, diverse mailtjes en ze lachen je gewoon uit of reageren gewoon niet. Uiteraard krijgen we wel een reactie op deze review aangezien iedereen dit kan lezen. Mijn advies gewoon lekker wegblijven bij deze winkel - waardeloze service - onvriendelijk personeel en we hebben nu al spijt dat we de koopovereenkomst niet hebben laten ontbinden. 80 euro extra onkosten gemaakt maar een excuses of snelle levering van de inmiddels derde televisie echt gewoon achteraan sluiten in de rij.

televisie werd aan de deur afgedropt door Post NL terwijl er wordt aangegeven levering door eigen team

ze nemen je totaal niet serieus en ja er mag contact opgenomen worden alleen weten beide partijen nu inmiddels wel dat dit geen zin heeft

Scorekaart voor HelloTV