Redable.nl

Het was goed, vervelend dat het verplicht is om dat te omschrijven en zelfs in tenminste in twaalf woorden. Goed is goed! Wat een bedilzucht.

Redable gebruikt TNT als bezorgservice. TNT is gericht op business to business pakketbezorging. Dat is voor bezorging aan consumenten een slechte keuze, want je kan niet laten bezorgen bij een afhaalpunt, er wordt niet gecommuniceerd door TNT wanneer ze bezorgen, laat staan wanneer op de dag. De communicatie is waardeloos, want je kan alleen informatie krijgen via track and trace. En als je via track and trace hebt nagezocht op welke dag ze bezorgen en er dan speciaal voor thuis blijft, krijg je, ook alleen via track and trace, ijskoud het bericht dat ze niet konden bezorgen omdat je niet thuis was, hetgeen onjuist is. Vervolgens moet je graven in de website van TNT om een telefoonnummer te vinden, want de chatbot heeft niet de mogelijkheid om deze situatie aan te kaarten. Je wordt dan goed te woord gestaan, en ik heb kunnen regelen dat ik het pakket bij een depot van TNT kon ophalen. Maar dat is dan wel aan de andere kant van Utrecht.

Dan neem ik de moeite om een review te schrijven op Tweakers, moet ik zelf uit de orderbevestigingsmail het ordernummer en de besteldatum halen, in plaats van dat dat is doorgelinkt naar de reviewsite. Nogal ondoordacht en klantonvriendelijk.

Beste keesvanbrink,

Bedankt voor je review!

Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
We zullen je feedback verder verwerken, zodat we hier van kunnen leren

We wensen je graag veel plezier met je aankoop!

Groeten,

Redable