AlgemeenEr klopt gewoon iets niet. Ik heb drie keer een koelkast besteld bij Productpine. Drie keer werd deze bestelling geannuleerd. Als je nu kijkt op de website, via Tweakers Pricewatch, is deze koelkast gewoon nog steeds te bestellen. Zoek maar eens op Salora 47CFT80BL.
Ik zou hem nu voor de vierde keer kunnen gaan bestellen maar ik weet inmiddels hoe het loopt. Je krijgt een mail over vertraging, daarna hoor je niets meer totdat je zelf contact opneemt om te vragen hoe het ermee staat. Vervolgens wordt je bestelling geannuleerd.
In totaal hebben ze wel drie keer geld ontvangen. Ik heb het ook drie keer retour gekregen, maar in de maand december hebben ze mijn geld dus wel een maand op hun rekening gehad. Geen idee of dat het winstmodel is?
Hee!
Bedankt voor je uitgebreide review. Vervelend om te horen dat je meerdere keren een bestelling hebt geplaatst die uiteindelijk is geannuleerd — dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.
We begrijpen je frustratie, zeker als het meerdere keren is voorgekomen en je zelf contact moest opnemen voor duidelijkheid. Dat is niet zoals het hoort. Wat betreft de beschikbaarheid via Tweakers: soms duurt het helaas even voordat externe platforms onze voorraadupdates overnemen, waardoor een product onterecht als beschikbaar wordt weergegeven.
Goed om te horen dat de terugbetalingen in alle gevallen zijn doorgekomen, maar we begrijpen dat het alsnog erg frustrerend is dat je je geld telkens een tijd hebt moeten missen. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.
Jamil - Team Productpine
Ik zie nu maanden later een reactie van Productpine. Wat zal ik zeggen... beter laat dan nooit?
Maar let op: deze koelkast is nog steeds te bestellen bij Productpine: uitvoering: Salora 47CFT80BL
Dus het verhaal over 'soms duurt het helaas even voordat externe platforms onze voorraadupdates overnemen' kan ik niet geloven als je maanden later nog steeds een product aanbiedt wat je helemaal niet kan leveren.
Dus ik denk echt: het verdienmodel is om geld te innen van klanten, dat vast te houden en op een later tijdstip terug te storten als het artikel niet leverbaar is.