Cameranu

Na een flinke online zoektocht, o.a. op Cameranu besloten welke drone ik wilde kopen. Uiteindelijk voor Cameranu gekozen voor de extra die in het pakket zaten zoals de dronecursus. Verder kon ik ook alle accessoires tegen een goede prijs vinden.

Enige minpuntje vond ik dat er stond 'levering de volgende dag' en het uiteindelijk drie dagen duurde. Op zich niet erg, maar als je dan besteld, dan wil je het product ook zo snel mogelijk in handen hebben.

Beste iBorisch,
Bedankt voor je positieve feedback en dat je voor ons hebt gekozen voor je drone-aankoop! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de extra’s in het pakket en de prijzen van de accessoires.
Wat betreft de verzending, bieden we onze excuses aan voor de vertraging. We begrijpen dat je graag je product zo snel mogelijk in handen wilt hebben, en we vinden het jammer dat dit niet volgens de aangegeven levertijd is gegaan. We zullen ons best doen om de levertijden in de toekomst beter te communiceren en te zorgen voor een snellere levering.
We hopen dat je veel plezier hebt met je nieuwe drone en kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Vriendelijke groet, Cameranu

Scorekaart voor Cameranu