HelloTV

Op vrijdag 24 januari 2025 heb ik een Sonos Arc besteld bij HelloTV, waarbij een korting van €25 werd aangeboden. Op dat moment was de prijs elders €1 goedkoper, maar vanwege het ontvangen advies besloot ik hier te bestellen.

Tot mijn verbazing zag ik drie dagen later dat hetzelfde product bij MediaMarkt meer dan €100 goedkoper werd aangeboden. Omdat er geen compensatie werd geboden, besloot ik gebruik te maken van mijn herroepingsrecht en het product te retourneren.

Echter, toen ik dit meldde, gaf meneer Victor aan dat retourneren niet mogelijk zou zijn omdat er een korting van €25 was toegepast. Dit is in strijd met het wettelijke herroepingsrecht, waar geen uitzonderingen gelden voor kortingen zoals deze.

Het is onacceptabel dat consumenten misleid worden over hun retourrecht en dat er geen eerlijke oplossing wordt geboden. Daarom zal ik deze klacht doorgeven aan ConsuWijzer en anderen afraden om bij HelloTV te kopen. Het gaat hier niet om het geld, maar om de onjuiste handelswijze en de weigering van een wettelijk recht.

Het verzoek is dat het retour alsnog wordt geaccepteerd en dat er een correcte afhandeling van deze kwestie plaatsvindt. Een reactie en oplossing binnen 7 dagen wordt gewaardeerd.

zie hierboven heb het hele verhaald verteld helaas geen Hellotv meer voor mij

We begrijpen dat dit een vervelende situatie is en willen dit graag goed met je oplossen. Kan je een e-mail sturen met je ordernummer naar klanttevredenheid@hellotv.nl?

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om dit samen op te lossen.

Ronald

Scorekaart voor HelloTV