AlgemeenIk geef niet zomaar een slechte beoordeling. Hier is het helaas wel op zijn plaats.
Ik bestelde en betaalde een videokaart die binnen 3-5 werkdagen geleverd zou worden. Na een week had ik nog niks gehoord, dus stuurde ik een bericht. Daarop hoorde ik dat het artikel nog in backorder stond en de levertijd onbekend was. In die periode steeg de prijs van de kaart behoorlijk.
Drie werkdagen daarna stuurde ik weer een bericht. Ik kreeg een automatische gegenereerde reactie:
*Heropen ticket:*
Helaas hebben wij geen reactie kunnen geven binnen 24u omdat het erg druk is. Klik op de knop hieronder als jouw vraag nog actueel is.
Dit heb ik een week volgehouden. Daarna heb ik gebeld. Ook daar kreeg ik een automatisch antwoord.
Om 18:22u gaf ik aan dat mijn bestelling geannuleerd mocht worden en ik mijn geld terug wilde. Om 18:23u kreeg ik een mail dat mijn bestelling geannuleerd was.
Nu nog wachten tot ik mijn geld terug krijg.
Ik ga hier niet meer bestellen.
Update: na het plaatsen van deze review werd er vrijwel onmiddellijk via WhatsApp contact met mij opgenomen. Ze zouden de videokaart twee dagen later waarschijnlijk binnen krijgen en ik kon een kortingscode voor een volgende bestelling krijgen. Daarnaast zouden ze de volgende dag zorgen dat mijn geld op mijn rekening stond. Een dag later heb ik mijn geld echter nog niet terug...
Update 2: na drie dagen heb ik mijn geld terug.
Niets ontvangen. Zie ook verder de uitgebreide tekst hier boven.
KlantenserviceWeken lang geen reactie na veel pogingen via app en telefoon.