AlgemeenOnlangs een Cotton Carrier harness voor de camera besteld. Volgens de website zou het artikel speciaal besteld moeten worden bij de leverancier, en dat vond ik geen probleem, want ik had er geen haast mee.
Echter toen ik het product na circa vijf werkdagen binnen kreeg en de doos opende, was het een gebruikt of geretourneerd product. De verzegeling van de doos was verbroken en het harnas was dubbelgevouwen. Alle aanverwante artikelen lagen los in de doos. Dit is nu de tweede keer dat ik dit meemaak bij CameraNu en vindt dit erg slordig.
Ik betaal immers het volledige bedrag voor een nieuw artikel. Als ik een gebruikte had willen hebben dan had ik ‘m wel gekocht op MP of een dergelijke site.
Ik betwijfel of ik in de toekomst nog wel ga bestellen bij CameraNu.
Levering was op tijd zoals de website had aangegeven bij een speciale bestelling.
Beste R Gelederman,
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet in de staat is geleverd die je verwachtte. Dit is absoluut niet hoe wij onze producten willen versturen, en we begrijpen dat dit erg teleurstellend is. Onze excuses hiervoor.
We willen dit graag voor je nakijken en samen naar een passende oplossing zoeken. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. We hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.
Vriendelijke groet, Cameranu