ROBBshop

Ik had een dimmer besteld voor mijn HomeAssistant. Dimmer was geschikt voor Homey en Philips Hue, dus normaal gesproken krijg je deze dan ook in HomeAssistant werkend, maar helaas dit keer niet. Contact gehad met Robbshop, en deze dimmer wordt helaas niet ondersteund (staat ook niet op de site, dus je moet heel erg goed opletten).

Besteld op 4 januari en geleverd op 14 januari. Niet supersnel

Product werkte niet op mijn systeem dus een retour aangevraagd. Blijkt dat je de verzendkosten van de retourzending zelf mag betalen. Contact gehad met Robbshop (die voor mij nu voortaan rotshop heet) om te vragen of er enige coulance was met betrekking tot de verzendkosten. Helaas pindakaas. De 7,95 mag je lekker zelf betalen. Stond niet op de site dat het zou werken dus eigen schuld, dikke bult. Overigens had ik tijdens de aankoop nergens gelezen dat je voor retouren dient te betalen? In dit geval niet echt klantvriendelijk in mijn beleving, dus die hop heeft vanaf vandaag weer een klant minder. LET dus goed op als je hier iets koopt dat je automatisering systeem erbij vermeld staat, want je zult het op eigen kosten moeten retourneren. Al hadden ze uit coulance maar de helft van de verzendkosten vergoed dan zou mij dit een veel beter gevoel hebben gegeven. Heel Jammer en ik heb inmiddels een klacht bij consuwijzer ingediend, want volgens de consumentenbond mogen er geen kosten in rekening worden gebracht als dit vooraf niet duidelijk staat aangegeven.

Scorekaart voor ROBBshop