Productpine

Ik las de webshopreviews van Productpine en dacht: als ik maar gewoon een simpel product als een headset koop, zal het vast wel goedkomen.
Uiteraard gaat het mis. Ik krijg van een vage partner een kapot retourproduct opgestuurd. Als ik vraag hoe ik deze aan het werk kan krijgen of hoe deze gerepareerd kan worden is het antwoord: deze moet je gewoon terugsturen. En als je meer wil weten over je product moet je bij breezy zijn, en niet bij ons. Wat natuurlijk héérlijke support is!

Dag later krijg ik ook nog de ironische mail over hoeveel impact ik wel niet gemaakt heb. Wat geweldig dat je bij Productpine hebt besteld, wij investeren je geld in vage certificaten van niet bestaande boomparken in .... blabla, behalve dat het een soort CO2 carroussel van kapotte producten is, natuurlijk!

Ik zou het niemand kunnen aanraden.

Tot overmaat van ramp maakt het niet uit welke communicatievoorkeuren je aanvinkt bij de bestelling, je mailbox komt toch wel met spam van ze.

Willen liever dat je een product terugstuurt, in plaats van de klacht inhoudelijk behandelen. Lekker duurzaam!

Hi StrongArmLance,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad! Onze oprechte excuses.

Het klopt dat wij samenwerken met verkooppartners zoals Breezy, die retouren verwerken voor grote merken en retailers, waaronder jouw headset. Zij voeren normaal gesproken een grondige productcontrole uit voordat artikelen opnieuw verkocht worden. Helaas is dat in jouw geval niet goed gegaan, en dat spijt ons enorm. We bespreken dit incident met Breezy om herhaling in de toekomst te voorkomen. Hoewel dit zelden voorkomt, begrijpen we dat dit jouw frustratie niet wegneemt.

We begrijpen ook dat het extra zuur is om daarna een e-mail te ontvangen over een donatie aan een groen project, terwijl je ervaring met het product verre van positief was. Dat hadden we beter moeten aanvoelen.

Het kopen van retourproducten is een waardevolle stap richting duurzamer consumeren, en het spijt ons dat we je in dit geval niet de ervaring hebben kunnen bieden die je van ons mag verwachten. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst een betere ervaring te bieden.

Nogmaals onze excuses, en bedankt voor je eerlijke review. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten — we helpen je graag verder!

Jamil - Team Productpine

Scorekaart voor Productpine