AlgemeenDe prijs die ze bieden is goed, vaak de laagste uit de markt. Verder is de kennis die ze hebben en informatie die beschikbaar is super. Het assortiment is het grootste in Nederland, wat de keuze reuze maakt. Filteren op de site kan perfect.
Ik had een aantal items online besteld. Van deze items zou er 1 een aantal dagen later komen, ik kon ervoor kiezen om de andere items alvast te laten verzenden, zonder extra kosten. De verzending was duidelijk en snel, een dag later ontving ik het al. Uiteindelijk kwam het ontbrekende item ook al een dag later, een stuk sneller dan verwacht.
1 van de items moest ik terugbrengen, omdat ik het verkeerde besteld had. Dit kan per pakketpost, voor eigen kosten. Het bleek ook geretourneerd te kunnen worden in 1 van de winkels. Hier gebruik van gemaakt, aangezien ik toch in de buurt was. Dit leverde geen enkel probleem op en werd daar ook goed geholpen.
Verzending was snel, een dag later al binnen. Zelfs als een aantal items niet beschikbaar zijn, kan je ervoor kiezen om de rest wel alvast te ontvangen.
KlantenserviceTelefonisch contact gehad, omdat het niet duidelijk was of de items ook in de winkel retour gebracht kunnen worden. Hier werd ik snel te woord gestaan en werd snel duidelijk antwoord gegeven op mijn vraag.