PhoneMarket.nl

Kortgeleden een nieuwe Apple iPhone 15 Pus gekocht bij Phone Market tegen een gunstige prijs. De volgende dag dit toestel met wat accessoires geleverd gekregen in een compacte maar stevige verpakking. Omdat er met één van de meegeleverde accessoires een probleem was (een fabricagefoutje) heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Door de medewerkster van deze afdeling (via Whats App) vlot en correct te woord gestaan met als resultaat dat ik de volgende dag een vervangend artikel toegestuurd heb gekregen. Top!

Zie de korte toelichting hierboven met als toevoeging goede berichtgeving over het verloop van het leveringsproces (o.a. via T&T).

Zie de korte toelichting hierboven met als toevoeging dat het gemakkelijk was om met de medewerker van de klantenservice in contact te komen en dat dit proces ook snel verliep/

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met je iPhone 15 Plus en de snelle levering. Fijn dat onze klantenservice je vlot heeft kunnen helpen en het probleem met de accessoire snel is opgelost. We waarderen je vertrouwen in PhoneMarket.nl en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met je nieuwe toestel! 😊📱🚀

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops